Fighter boksehanske Pro Next. WakudaFighter boksehanske Pro Next. WakudaFighter boksehanske Pro Next. WakudaFighter boksehanske Pro Next. WakudaFighter boksehanske Pro Next. Wakuda
  • Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda
  • Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda
  • Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda
  • Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda
  • Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda

Fighter boksehanske Pro Next. Wakuda

Rating:
Fighter Pro-Next ble til etter en ide om bedre låsing av hanske. Snøring er bra, men tar tid. Borrelås gir ikke samme beskyttelse og støtte, samt at de kan forårsake skjære- og skrubbsår. Les mer
 
795 kr
 
 
 

Varen kan ikke kjøpes

 
 
Produktinformasjon Rating Brukerveiledning Garanti

Med Pro-Next får du det beste av to verdener, en hanske som er lett å sette på, men alikevel gir en utmerket beskyttelse og støtte. FIGHTER Pro-Next er produsert i lær med støpt FIGHTER IMT fyll og ekstra beskyttelse for fingertuppene.

 

At Pro-Next har en bra passform og ser bra ut er en selvklarhet. Bred mansjett med patentert "hook and loop" stenging. IMT. Injeksjonsstøpt sikkerhetsskum. Forbøyd for perfekt passform. Griperulle. Beskyttelse for fingertupper.

 

Leveres i ventilert bag. Patentert "hook & loop" stenging.  

 
Relaterede produkter
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no