Crosstrainer


En elliptikal er en kombinert trimsykkel, tredemølle og stepmaskin. De strammer opp musklene dine i legger, lår og sete. De bevegelige håndtakene trener armer, skuldre, bryst og rygg. Apparatene gir deg lav belastning på knær og ankler. Magnetmotstanden gir jevne stillegående bevegelser. Et fleksibelt apparat med mulighet til å trå både forover og bakover, variere armstilling og justere pedalene. Alle elliptikaler har styre med håndpuls og justerbare støtteben.
 
 
15 produkter
 
 •  
  Ny og forbedret versjon av vår bestselgende crosstrainer fra Viking Sport. En stor og prisgunstig crosstrainer som blant annet har blitt kåret til "Beste kjøp" i test. Mange motstandsnivåer og inspirerende treningsprogrammer.
  4 995 kr 3 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Svært rimelig crosstrainer for hjemmebruk. Lett å bruke og gir effektiv trening. Når crosstraineren ikke brukes kan den praktisk og enkelt rulles bort ved hjelp av transporthjulene. Best i test sammenlignet med dobbelt så dyre crosstrainere.
  3 999 kr 3 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisgunstig crosstrainer med magnetisk motstand som er manuelt justerbar i 8 nivåer.  Stille gange, tar liten plass og når den ikke er i bruk kan den lett rulles bort med sine transporthjul.  Display som viser de viktigste verdiene under treningen. 
  2 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Svært rimelig crosstrainer for hjemmebruk. Lett å bruke og gir effektiv trening. Når crosstraineren ikke brukes kan den praktisk og enkelt rulles bort ved hjelp av transporthjulene. 
  3 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Svært rimelig crosstrainer for hjemmebruk. Lett å bruke og gir effektiv trening. Når crosstraineren ikke brukes kan den praktisk og enkelt rulles bort ved hjelp av transporthjulene.
  3 899 kr
   
   
  INFO
 •  
  Utmerket crosstrainer for deg som trener hjemme eller på kontoret, og som ønsker å trene kondisjon og forbrenne fett.
  4 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ellipsemaskin som passer for deg som ønsker et solid og fleksibelt kondisjonsapparat med forhåndsprogrammerte løyper.
  5 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Attraktiv crosstrainermed 12 treningsprogrammer, 16 motstandsnivåer og 9 kg svinghjul. Utmerket crosstrainer for deg som trener hjemme, og som ønsker å trene kondisjon og forbrenne fett.
  6 995 kr 6 295 kr
   
   
  INFO
 •  
  Attraktiv crosstrainermed 12 treningsprogrammer, 16 motstandsnivåer og 9 kg svinghjul. Utmerket crosstrainer for deg som trener hjemme, og som ønsker å trene kondisjon og forbrenne fett. iConsole Google Maps
  8 495 kr 6 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Crosstrainer ET520i gir veldig mye crosstrainer for pengene og med oppkobling av surfeplate og appen iConsole holder du motivasjonen på topp.  Hva med:48 cm steglengde180 kg maks brukervekt32 motstandsnivåeriConsole for høy motivasjonBare 6,5 cm bredt mellom pedalene12 treningsprogramPulsstyrt trening for optimal effektPluss mye mye mer.  
  9 995 kr 9 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ved hjelp av vindmotstand teknologi gir AD2 en treningsøkt uten sidestykke for øvre og nedre del av kroppen. AD2 øker sin motstand jo hardere du tråkker og er den perfekte maskinen for nybegynnere og viderekomne.
  9 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Airdyne® AD6 Bike er smart. Vindmotstanden er ekseptionell, så hardere du tråkker, jo større er motstanden. Konsollen er laget for å vise alle viktige data på en gang og den har en unik RevMeter ™ RPM måler som er perfekt for intervalltrening.
  14 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Spesielt utviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste. Passer til deg som har klare mål med treningen og høye krav til komfort. Kommuniserer med ulike applikasjoner som gir suveren grafikk og fantastiske nye funksjoner.
  15 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enten du bruker den til å bringe treningsøktene dine til et nytt nivå eller krever den perfekte cardiomaskin til hjemmebruk eller på et treningssenter, er Schwinn AD8 perfekt.
  19 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kommersiell Crosstrainer med tidløs design. Svinghjul framme for å få en bra steglengde.  Kompatibel med apper og treningsprogram.  Svinghjul på 14,5 kg.  
  23 995 kr
   
   
  INFO
 
-
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no