// //
Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

Priser og betaling
Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyr.
Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte.
Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

Skatter og avgifter
Ingen tilleggsavgifter for toll, skatt eller merverdiavgifter tilkommer din handel utover eventuell frakt i kassen.
Alt av skatter og avgifter er allerede betalt av Sporttema før leveransen til deg som kunde.
 

Klarna konto

Du betaler et valgfritt beløp hver måned (minst kr 95). Noe annet som er fordelaktig er at alle kjøp samles på en månedsfaktura. Dette gir deg en god oversikt, og det betyr at du kun betaler en fakturaavgift hver måned. Det minste du kan betale er 1/24 av beløpet som gjenstår, men minst kr 95. Bortsett fra dette kan du selv velge hva du vil betale fra måned til måned.

 

Ved et kjøp på kr 10 000 er etableringsgebyret kr 0. Den nåværende årsrenten er 22 % og tilsvarer en effektiv rente på 36,12%. Kredittkjøpsprisen er kr 11 771. Antall delbetalinger er 12, og hvert delbeløp er kr 981. Dette eksempelet forutsetter at avbetaling skjer i løpet av et år.


Angrerett
Angrefristen er på 14 dager.

I tilbakemelding til oss må det framkomme tydellig at dere ønsker å benytte angreretten. Angrefrisen løper fra den dagen dere mottar varen eller en vesentlig del av den. Hvis avtalen gjelder en vare som er laget på bestilling eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen dere har mottatt informasjon.

Angrefristen gjelder ikke hvis:
Tjenesten er påbegynt i løpet av angrefristen med deres samtykke,
prisen er avhengig av svingninger i finansmarketdet, som f.eks. på en aksje,
varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake,
forseglingen på lyd- eller bildeopptak eller dataprogram er brutt. Som forsegling regnes også teknisk plombering.

Når dere benytter angreretten er dere:
Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten.

Garantier og service
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

Leveranser

Leveransetid


UPS DØR - DØR

Pakken leveres på døren til mottaker mellom kl 08.00 – 16.00 på hverdager. Leveringstid er normalt  2 - 6 dager, avhengig av strekning. Sporttema.no sender til hele fastlandsnorge. Pakken leveres til første hindring. Det er til første dør, om det ikke er trapper eller nivåforskjeller som gjør at sjøfør ikke kommer til døren. Bor du i blokk gjelder leveringen til første inngangsdør (hovedinngang). Når din pakke forlater vårt lager mottar du en mail hvor du får oppgitt sporingsinformasjon. Du varsles ved SMS/e-post angående avtale om tidspunkt for utlevering.


Pakker som ikke hentes
For alle varer som ikke mottatts, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 250-495 kr.

Returer
Returfrakt må dere selv bekoste med mindre varen er defekt eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til dere.

Når dere benytter angreretten må dere,
hvis det gjelder en vare, sende eller levere den tilbake til oss,

Tilbakebetalingsplikt:
Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen, eller hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at dere ønsker å benytte angreretten. Dere må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.