Våre merkevarer

 
Abilica
Det er få ting i hverdagen vår som vekker like mye følelser som spørsmål relatert til trening. Helse, kropp, psykisk og fysisk mestringsfølelse, indre velvære - alt kan knyttes til treningsrutinene våre. Tilrettelegg nivået etter det du er komfortabel med og kos deg med treningsøkten din.

La fargene til Abilica slippe inn og finn akkurat det produktet du vil trives med. Gå inn på Abilica brand page eller vis en enklere liste med alle Abilica-produkter her på Mylnas webside:
 
Viking Sport
Viking Sport er Sporttemas eget varemerke som tilbyr treningsredkap til hjemmebrukeren i høy kvalitet til en rimelig pris.
 

Nordic

Nordic er Mylna Sports eget varemerke og har vært i markedet siden 1999. Med Nordic kan vi tilby et komplett hjemmetreningssortiment med bra kvalitet til rimelige priser.

 

NordicTrack

Første produktet fra Nordic Track var en skimaskin som også i dag er verdens mest solgte treningsmaskin gjennom tidene.

 

Deretter har virksomheten utviklet seg til å inneholde også treningsmaskiner. På senere tid har NordicTrack blitt annerkjente for sine meget fine tredemøller. NordicTrack er en del av Icon Health & Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr med 51% av markedet.

 

Weider

WEIDER er synonymt med styrketrening og bodybuliding siden 1939 da den 17 år gamle Joe Weider revolusjonerte fitness- verden.

 

Joe Weider anses som gründeren av bodybuliding. Icon Health & Fitness om nå står bak varemerket Weider, har ført prinsippene videre fra Joe Wieder sin utvikling, noe som har skapt verdens meste komplette styrketreningsutstyr. 

 

Everlast

Everlast er et av de ledende varemerkene innen bokseutstyr og synonymt med boksing. Siden 1910 har flere enn 125 boksere blitt verdensmestere under varemerket Everlast.

 

Noen av de meste kjente navnene er George Foreman, Larry Holms, Evander Holyfield, "Sugar" Ray Robinson og Mike "Iron" Tyson 

 

Casall

Under varemerket Casall finner man produkter som egner seg bra for frivektstrening, gruppetrening så som aerobic, yoga, pump, step mm. Casall er Skandinavias største og eldste bedrift på markedet og har i over 30 år levert utstyr til ovennevnte grupper i hele skandianvia. Casall har produkter av høyeste kavlitet til markedets beste priser.

 

Christopeit Sport

Christopeit Sport fra Tyskland tilbyr et brett sortiment av treningsredskap for hjemmebrukeren. Treningsredskapene er av bra kvalitet til en rimelig penge.

 

Å skape tillit gjennom prestasjon er et av de viktiste målene for Christopeit Sport. 

 

Body Solid

Bygd for livet, bygd med en visjon.

 

Produkten er bygget av materiale av høyestet kvalite og holdbarhet. Når du stemmer av alle kriterier, blir valget klart!

Body Solids produkter setter en ny standard.

Body Solids filosofi er enkel: gi kjøperne en eksepsjonell kvalitet, holdbarhet og funksjon til overkommelig pris.

 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

TLF 23961026

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no