Om Sporttema

Sporttema åpnet 1. desember 2003 og har siden da levert treningsmaskiner og utstyr til tusenvis av fornøyde kunder. Vi har underveis oppgradert vår e-handelsløsning i flere trinn til dagens system.

Trygghet og enkelhet for kunden er våre viktigste grunnprinsipper.

 
Sporttemas forretningsidé
Vår visjon er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte valget, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.

 
Trygghet og service
Vi er ikke fornøyde bare med lave priser og et godt utvalg.
Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde og føler seg trygge på kjøpet. Når du som kunde først har funnet oss, skal du ikke ha behov for å lete videre etter bedre eller billigere produkter.

 
Sporttema er sertifisert av Trygg e-handel
Det betyr at du kan føle deg trygg og sikker når du handler hos oss. Trygg e-handel sin oppgave er å beskytte deg som forbruker og bare stabile, seriøse og anerkjente nett-butikker kan bli sertifisert. For å lese mer om sikker e-handel og dine rettigheter.
Organisasjonsnummer 913 759 354

Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

TLF 23961026

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no