Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Staver | BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver
BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver

BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver

 
Art. nr: 1211
 
Bungy Pump Energi - med 6 kg motstand

Passer for den som allerede har den rette BungyPump teknikken inne, trener aktivt og som behøver  en ordentlig utfordring. Dette er en modell som brukeren kan utvikle seg med.
Finns i lager (7)
 
1 290kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Orker man ikke å trykke stangen helt ned og holde den sammentrykt ved hvert trinn,så kan man enten gjøre det i korte intervaller (utnytte staven maksimalt ved f.eks. annenhver lyktestolpel ) , eller velge å trykke den halvveis ned gjennom hele økten . Deretter kan man gradvis øke intensiteten på treningen, basert på hvor mye man orker.

Fakta:
Lengde : 115-155 cm , trinnløs regulering.
Håndtak: Ergonomisk utformet , kraftige snorer.
Øvre stavdel: Holdbar plast.
Nedre stavdel : Aluminium.
Spiss: Carbide.
Gummifoten: Naturgummi.
Farge: Sølv.

BungyPump er en unik treningstav med integrert fjæring som yter motstand hver gang staven presses ned. Staven passer for alle som gjennom flerfunksjonell trening ønsker å bedre kondisjonen og samtidig få en sterk og smidig kropp. BungyPump treningsstaver oppdages av flere og flere - mosjonister og eliteutøvere, unge og gamle. Våre staver brukes i dag til aktiv trening,for å bedre alment velvære og ved rehabilitering. Og det fine er at du selv bestemmer tempo og belastning. Du kan trene hvor du vil, når du vil. Et eget treningsprogram for BungyPump,utviklet i samarbeidmed MODO Sportsakademi i Ørnskøldsvik,gjør at du ved å utføre disse øvelsene, trener hele kroppen. Du bruker helt klart mere energi ved å trene med BungyPump sammenlignet med Powerwalk eller Nordic Walking, Den innebygde dempingen hos BungyPump stavene bidrar til at albuer og skuldre skånes og som ved bruk av vanlige staver så avlastes også knær og hofter. Da mange muskelgrupper aktiveres samtidig, øker hjertefrekvens og oksygenforbruk signifikant . Hvis du bruker riktig teknikk og på den måten utnytter stavens fjæring og motstand, kan man øke forbrenningen opp til 77 % .Dette gjør det lettere å gå ned i vekt på en effektiv og morsom måte
 

Produktanmeldelse

  • 2020-11-08
    Marja
    Jag är väldigt nöjd med mina nya BungyPump 6kg stavar! De gör mina stavgångövningar så mycket effektivare än förr.
  • 2017-12-12
    Karl-Henric Brandt
    Det är 5 år nu som jag gått med BungyPump 6kg på mina motionsrundor, 4 - 8 km, 3 - 5 ggr i veckan. Stavarna är fantastiskt bra och ger verkligen en mycket bra utdelning. För mig betyder det väldigt mycket att ha en bra kondition och kunna behålla en god hälsa.
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Relaterte

Oppbevaringsveske for gåstaver
149kr

Oppbevaringsveske for gåstaver

Oppbevar gåstavene dine praktisk i denne oppbevaringsveske som rommer 1-2 par.