Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Styrke | Multigym-Multiapparat | Booty Builder hip thrust
Booty Builder hip thrust Booty Builder hip thrust Booty Builder hip thrust

Booty Builder hip thrust

Art. nr: Booty
 
 
Bestillingsvare
Sendes direkte fra leverandør.
 
68 749kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Booty Builder er designet for å øke bevegeligheten i hoftene, gi funksjonell styrke i hverdagen, og styrke som er relevant for sport og idrett. Sterke setemuskler kan være med på å forebygge kne- og ryggproblemer, øke styrken i baseløftene markløft og knebøy, og kan til og med gjøre deg til en bedre løper, skigåer og atletiske ferdigheter generelt.

Den originale Booty Builder er etter vår erfaring den beste treningsmaskinen for å forme ei fin rumpe! Du får det perfekte bevegelsesområdet og øvelsen for å treffe setemuskelen – gluteus maximus – når du trener på Booty Builder.
Maskinen er basert på hip thrust (hofte-ekstensjon), en øvelse som i forskning viser seg å gi ekstrem aktivering av setemuskelen, i tillegg til høy aktivering av bakside lår (hamstrings) og kjernemuskulaturen.

Problemet med hip thrust og frivekter er at det er fryktelig ustabilt å legge overkroppen på en benk og balansere vektstang på hoftene, som ofte ender med at man sklir på gulvet, velter benken eller stanga før man får trent noe som helst. De fleste får også veldig vondt i magen fra den tunge vektstangen.

Booty Builder® omgår alt dette, da den er konstruert på en stabil og solid plattform som er enkel i bruk, og kan brukes komfortabelt av de aller fleste. Overkroppsstøtten og det trinse- og kabelbaserte beltesystemet kan justeres for individuell struktur og biomekanikk.


Etter hvert som du blir sterkere på Booty Builder kan du øke motstanden på få sekunder ved å flytte den lett tilgjengelige vektmagasinpinnen. Ved gruppetrening tar det kun noen få sekunder å endre belastning, flytte overkroppsstøtten, justere beltesystemet eller å bruke kun kroppsvekt.

Booty Builder® er en ny og innovativ maskin som gjør det enkelt og morsomt å trene hip thrust, og som til og med bygger ei veltrent og lekker rumpe!
 
Assemble size: 213×118×186 cm
Weights: 160Kg + rubber bands
Gross weight: 385Kg

Transportation: Delivered on 1 pallet
almost fully assembled 


 

Produktanmeldelse

Ingen anmeldelse ennå. Bli den første til å vurdere dette produktet!
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Dokumentasjon