Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Trampoline | Crossjump trampoline 1,2m
Crossjump trampoline 1,2m Crossjump trampoline 1,2m Crossjump trampoline 1,2m Crossjump trampoline 1,2m Crossjump trampoline 1,2m

Crossjump trampoline 1,2m

Art. nr: 66426
 
 
Bestillingsvare
Tilbake på lager: 2023-06-16
 
2 309kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Fint designet trampoline med tall for ekstra inspirasjon og bedre trening. Diameter 1,2 meter. Med avtagbart håndtak for å passe din trening best. Trening på denne gir bra og morsom kondisjonstrening, og lösningen med gummibånd gjör den dessuten mer stille enn andre trampoliner med klassisk fjäring.

Den perfekte treningen for hele kroppen: Tren opp i mot 400 muskler samtidig og forbrenn mye kalorier på en gang.

 

Trenings-glede som er vanskelig å slå med fokus på helse og terapi: Hammer Crossjump trampoline med hoppe-punkter (patentsøknad er under behandling) og trenings-video.

Fitness-trening som gir ekstremt høy trenings-glede! Trampolinetrening er blant de mest effektive treningsformene som finnes, og den gir dessuten maksimale og raske resultat. Hammer Crossjump trenings-trampoline er det perfekte treningsapparatet for trening hjemme, den tar liten plass og takket være trenings-gleden gir den en høy og langvarig trenings-motivasjon. Å hoppe på en trampoline er veldig effektiv trening og man forbruker ekstremt mye kalorier. Tallene taler for seg: Å hoppe på trampoline styrker 400 forskjellige muskler. Med et 10-minutters trenings-pass på trampolinen så får man en tilsvarende trenings-effekt som ved en 30-minutters løperunde. Takket være dempningen i den det fleksible trekket og de elastiske gummibåndene så er treningen på minitrampolinen veldig snill mot leddene.

 

Man kan trene komfortabelt hjemme uten å være avhengig av vær eller når på døgnet man gjør det. Hoppetrening på trampolinen gir en ny standard for helhetlig trening og den tar i bruk hele kroppen. Kontinuiteten i omvekslingen mellom belastning og avslapning gir bedre utholdenhet, styrke, bevegelighet og balanse. Hoppingen styrker hele kroppen og øker blodsirkulasjonen.

 

Siden det ikke kreves kunnskaper om treningen, og du selv bestemmer intensiteten, så er hopping på trampoline bra for både gamle og unge. Det integrerte T-håndtaket på HAMMER Crossjump garanterer en sikker trening og stabilitet også ved mer ambisiøs hopping og raske bevegelser.

 

Trenings-trampoliner anbefales for trening av profesjonelle idrettsutøvere, fysioterapeuter og organisasjoner som NASA: Rebound-övning

 

 

Profesjonell, målrettet trening og effektiv vektnedgang på en enkel måte med HAMMER trampoline

Takket være den uvanlige omfattende trenings-belastningen er trampolinen et perfekt redskap for å gå ned i vekt raskt. En velformet rumpe, definerte overarmer, tynne ben eller harde magemuskler, kan ved hjelp av lekende og målrettet trening på HAMMER Crossjump-trampolinen lokkes fram. Når man hopper på trampolinen trenes i første omgang rumpe, ben og mage/rygg-regionen. For å trene overkroppen og armene kan man bruke små manualer samtidig som man hopper eller strekke ut armene når man övelsenes opp- og ned-bevegelser. Om man fokuserer på en sterk fraspark når man hopper, så gir det en perfekt trening for rumpa og man kan samtidig forbruke opp til 1200 kalorier i timen. Derfor er trening med trampoline en perfekt garanti for vektnedgang. Å hoppe på trampoline gir dessuten bedre koordinasjon og konsentrasjon.

 

 

For en perfekt steg-sekvens: Hoppe-punkter (patent-søknad er under behandling) og høyteknologisk konstruksjon. 

Takket være den generøse hoppe-overflaten (98 cm i diameter) og de innovative hoppe-punktene (patentsøknad er under behandling), så blir HAMMER-trampolinen en effektiv treningspartner med en uslåelig lekefaktor. De såkalte hoppe-punktene, altså ulike sirkelformede markeringer på hoppe-overflaten, gir en bedre orientering for hoppe-kombinasjoner og en perfekt sekvens for øvelser. Hopp og teknikker er lette å läre seg takket være hoppe-punktene og garanterer resultat raskt, til og med for nybegynnere. 

 

 

Gjennomtenkt design og funksjoner av høy kvalitet, som fjæring med hjelp av gummibånd, og T-stang med et komfortgrep.

De ekstra elastiske og slitesterke gummibåndene på HAMMER trampoline, gir en maksimal fjæring, den beste mulige høyden og optimal hopping. Du kan styre intensiteten selv og bestemme hvor høyt eller med hvor stor kraft du hopper. Materialet som er av høy kvalitet i HAMMER Crossjump trenings-trampoline sikrer at hoppingen er stille, er snill mot leddene og har en lang livslengde. 

 

Maksimal vekt hos bruker: 130 kg

Mål: 120x130x140 cm 

 

Produktanmeldelse

 • Produktbild Crossjump trampoline 1,2m
  2020-12-28
  Väldigt nöjd med studsmattan, förväntad kvalitet - överraskande tyst. Bedrövlig monteringsbeskrivning.
 • Produktbild Crossjump trampoline 1,2m
  2020-11-07
  Superbra studsmatta. Är helnöjd med kvalitén
 • Produktbild Crossjump trampoline 1,2m
  2020-11-06
  Nöjd, mycket inspererande. Tyst. Gillar siffrorna/ markeringarna, lättare att "hålla sig på mattan" :)
 • Produktbild Crossjump trampoline 1,2m
  2019-02-06
  proffsig, tyst, kraftig, högkvalitet studsmatta
 • Produktbild Crossjump trampoline 1,2m
  2019-01-26
  Nöjd med köpet. Enkel att montera. Handtaget är inte helt stabilt. Rolig träningsform, särskilt i vintertid om man är rädd för att halka omkull utomhus.
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Dokumentasjon