Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Trimsykkel | AirBike Lite
AirBike Lite AirBike Lite AirBike Lite AirBike Lite AirBike Lite

AirBike Lite

Art. nr: 8819896
 
 
På lager (2)
1-3 dager leveringstid
 
7 349kr (8 399kr)
Laveste pris 30 dager 8799 kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Treningssykkel med luftmotstand. En bra sykkel for effektiv trening hjemmefra. Håndtak så du også trener armer og overkroppen i samme treningspass.

 

 

AirBike inSPORTline Lite er perfekt for entusiaster som vil trene intensivt hjemme. Den gir brukeren mulighet å trene i ens egen hastighet, f. eks. så trenger man ikke justere motstanden selv. En vifte justerer motstanden avhengig av hvor fort man tråkker. Jo fortere du tråkker jo større motstand. Både de klassiske pedalene og de bevegelige håndtakene er koblet til viften, noe som betyr at du ikke bare jobber med bena, men også overkroppen. eller om du vil kan du plassere beina på fotstøtten og bare trene overkroppen. Sadelen kan justeres både vertikalt og horisontalt, så treningen blir så komfortabel som mulig.

AirBike inSPORTline Lite tilbyr forskjellig treningsprogram for å gjøre treningen din så variert og effektiv som mulig. I tillegg til quick-start kan du også velge mellom intervallprogrammer og målrettede program. Du kan også velge å konfigurere og kjøre ditt egne program. All informasjon om din trening ser du enkelt på en lettlest LCD-skjerm. 

 

Luftmotstand 

Takket være et unikt luftbremsesystem så trenger du ikke justere motstanden. Viften som lager motstanden drives av pedalene. jo fortere du tråkker, desto høyere er motstanden. 

 

Intervalltrening 

Forhåndsinnstilte intervallprogram som lar deg starte treningen med et knappetrykk er en av hovedfunksjonene hos treningssykkelen AirBike Pro. Intervalltrening lar deg veksle mellom korte perioder av intensiv anaerob trening og mindre intense hvileperioder, som hjelper deg å brenne fett. Om du ikke er fornøyd med lengden på de forhåndsinnstilte programmene så kan du stille inn og kjøre dine egne.

 

Justerbar sadel 

Rett sittestilling er viktig for en effektiv sykkeltrening. Derfor har AirBike Pro en justerbar sadel med komfortabel og ergonomisk fylling. Du kan justere høyden (11 posisjoner) og også den horisontale posisjonen (7 posisjoner) etter dine egne behov.

 

Mål 130,5x64x128 cm

Maks brukervekt 135 kg

Maks brukerhøyde 190 cm

Vekt 40,6 kg

 

 

 

Produktanmeldelse

  • Produktbild AirBike Lite
    2020-05-14
    Ovärderlig efter knäoperation utförd alldeles innan coronautbrottet. Genom att gymmet bojkottas har jag cyklat minst en timme varje dag. Ett litet smolk i bägaren är att många skruvar har behövt efterdras och att pedalkonstruktionen som inte är centrerad glappar trots efterdragning flertal gånger. Hade varit bättre med pedaler på centrerad axel.
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse