Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Trimsykkel | AirBike Pro
AirBike Pro AirBike Pro AirBike Pro AirBike Pro AirBike Pro

AirBike Pro

Art. nr: 8819988
 
 
Bestillingsvare
 
14 699kr (15 749kr)
Laveste pris 30 dager 16499 kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

AirBike inSPORTline Pro er en moderne kardiomaskin som gjør det mulig for brukeren å trene i sin egen takt, dvs at du ikke trenger å justere motstanden selv. Alt du trenger å gjøre er å tråkke hardere. Maks brukervekt er 160 kg!

Den solide rammen gjør det mulig med en maksvekt på 160 kg, noe som gjør maskinen stabil også under tung belastning. Siden treningsarmene med håndtak og pedalene i tillegg er tilknyttet respiratoren så kan du trene armer og bein samtidig. Eller så kan du trykke beina mot fotstøtten og bare trene armene dine. Dette sofistikerte systemet lar deg velge om du vil trene hele kroppen eller bare den nedre eller øvre delen. 

 

AirBike inSPORTline Pro tilbyr flere ulike programmer for å gjøretreningen mer varierende. I tillegg til quick-start så kan du også velge mellom forhåndsinnstilte intervallprogrammer og målrettede programmer. Det finnes to intervallprogrammer. Du kan også konfigurere og kjøre ditt egne program. Du kanskje også setter pris på det faktum at du kan stille inn din egne målpuls. Når du gjør det kommer treningssykkelen fortelle deg hvor mye du må tråkke for at den skal oppnås. Du kan følge all viktig informasjon på en lettlest LCD-skjerm. 

 

Luftmotstand 

Takket være et unikt luftbremsesystem så trenger du ikke justere motstanden. Viften som lager motstanden drives av pedalene. jo fortere du tråkker, desto høyere er motstanden. 

 

Intervalltrening 

Forhåndsinnstilte intervallprogram som lar deg starte treningen med et knappetrykk er en av hovedfunksjonene hos treningssykkelen AirBike Pro. Intervalltrening lar deg veksle mellom korte perioder av intensiv anaerob trening og mindre intense hvileperioder, som hjelper deg å brenne fett. Om du ikke er fornøyd med lengden på de forhåndsinnstilte programmene så kan du stille inn og kjøre dine egne.

 

Justerbar sadel 

Rett sittestilling er viktig for en effektiv sykkeltrening. Derfor har AirBike Pro en justerbar sadel med komfortabel og ergonomisk fylling. Du kan justere høyden (11 posisjoner) og også den horisontale posisjonen (7 posisjoner) etter dine egne behov.

 

Nøkkelfunksjoner:

 

Treningssykkel med luftbremsesystem for intensiv trening

Lettlest LCD-skjerm

Komfortabel justerbar sadel

Transporthjul

Vannflaskeholdere (vannflaske inngår)

Holdere for nettbrett

Justeringssystem for ujevnt gulv

Trådløst pulsbelte

Svinghjul på 4,8 kg

Mål 124x69x140 cm

Maks brukervekt 160 kg

Vekt 64 kg

 

Går på 2 stk AA batterier, krever ingen strømkontakt 

 

 

 

 

 

Produktanmeldelse

Ingen anmeldelse ennå. Bli den første til å vurdere dette produktet!
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Dokumentasjon