9 produkter
 
 •  
   
  INFO
 •  
  Turnringer for voksne. Ofte brukt i CrossFit trening. Perfekt for styrketrening av overkroppen.Forbedrer også balansen og koordinasjonen. Ringer i solid ABS materiale med struktur for godt grep. Ringene har utvendig diameter: 24 cm. Innside diameter: 18 cm. Stroppene har justerbar lengde opp til 4 m.  Max brukervekt: 150 kg.
  495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ryggstrekkeren Verge gir deg en flott mulighet til å avlaste kroppens vektbærende ledd på en behagelig og effektiv måte. Ved å henge opp-ned vil vekten av overkroppen strekkes og gi avlastning for ankler, knær, hofter og spesielt ryggen.
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ryggstrekkeren Inverso gir deg en bra mulighet til å avlaste kroppens vektbærende ledd, på et behagelig og effektivt sett.  Ved å ligge opp-ned, kommer tyngden av overkroppen og strekkes og du avlaster ankler, knær, hofter og ikke minst ryggen.  
  2 395 kr
   
   
  INFO
 •  
  Beskytter gulvet og demper lyden.Passer til mindre treningsapparater, .eks. magnetsyklene, mindre crosstrainer, romaskine etc.Måler 70x120 cm 
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Pulsbelte for maskiner som er forberedt for dette. Gir en smidigere og sikrere måling av pulsen uten at du behøver å holde noe grep med hendene
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
   
   
  159 kr
   
   
  INFO
 •  
  PowerSlide er kjernetrening på sitt beste! Ved hjelp av disse mattene får du en komplett treningsøkt med øvelser som både er funksjonelle og stabiliserende.
  249 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no