Staver


 
 
4 produkter
 
 •  
  Utbytes gummifötter till alla BungyPump gåstavar.
  99 kr
   
   
  INFO
 •  
  Passer for hverdags mosjonister og de som ønsker å komme i gang med å trene.Denne staven er en tynn modell, har et slankere håndtak og er laget utelukkende av aluminium. Den er trinnløst justerbar i lengden.
  1 099 kr
   
   
  INFO
 •  
  Bungy Pump Energi - med 6 kg motstandPasser for den som allerede har den rette BungyPump teknikken inne, trener aktivt og som behøver  en ordentlig utfordring. Dette er en modell som brukeren kan utvikle seg med.
  1 195 kr
   
   
  INFO
 •  
  To -i-en, enten med 4 / 6 kg motstand eller låst. ( Oppgraderingskit med 6 kg motstand leveres med stavene uten ekstra kostnad)Kan brukes både til trening og tur. Den innebygde motstanden gir brukeren en effektiv men likevel skånsom kondisjon-og styrketrening, mens i låst posisjon passer stavene perfekt til f.eks. fjellturer, turer i ulendt terreng eller som støtte på glatte overflater.Ved hjelp av den flyttbare låsemekanismen endrer du stavene fra bevegelige til låste/stive staver i løpet av sekunder.
  1 195 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no