Trimsykkel


Trimsykler styrker og strammer opp lår, legger og bak. Gir deg bedre kondisjon og økt fettforbrenning. Ingen støtbelastning på ankel, kne eller hofteledd. Trimsykler er stille gående. De har styre med håndpuls, justering av sete og hjul i front som gjør dem lette å flytte.
 
 
32 produkter
 
 •  
  Liten og nett minisykkel med motstand som kan justeres. Lett å bruke. Her trener du ben og overkropp, som armer, skuldre, bryst og rygg.
  719 kr
   
   
  INFO
 •  
  Mini sykkel Pynero er en glatt og liten sykkel. Du sitter i en stol eller i sofaen med sykkelen foran deg på gulvet. Det er utmerket for deg som leter etter en liten sykkel og ikke har krav til høy motstand. Den kan også plasseres på bordet og deretter tråkkes rundt med hendene.
  1 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  X-Bike Lite, sykkelen som kan slås sammen når den ikke er i bruk, meget plassbesparende! Sammenleggbar mosjonssykkel. Vekt 10 kg
  1 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisgunstig og enkel trimsykkel uten avanserte funksjoner. Stille drift, gjør at den passer utmerket til trim foran TV. Etter trening kan den enkelt rulles bort.
  3 590 kr 2 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enkel och funktionell motionscykel för dig som vill träna i hemmet. Det är bara att sätta sig och börja trampa. Du reglerar enkelt motståndet i 8 nivåer. Enkel display som visar tid, distans, puls, kaloriförbrukning etc. Kom igång med din träning!
  2 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  32 motstandsnivåer, 16 treningsprogrammer, maks brukerbelastning 150 kg
  5 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sittende sykkel / Liggende Greod er en stabil og god sykkel for hjemmet. Med det solide setet sitter du fast. Sykkelen er enkel å bruke og motstanden reguleres enkelt ved å bare vri på rattet. Skjerm som viser de viktigste treningsdataene gjennom hele treningsøkten. Mål 209x58x113 cm.
  5 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  AirBike inSPORTline Pro er en moderne kardiomaskin som gjør det mulig for brukeren å trene i sin egen takt, dvs at du ikke trenger å justere motstanden selv. Alt du trenger å gjøre er å tråkke hardere. Maks brukervekt er 160 kg!
  12 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  ** BEST I TEST **Attraktiv trimsykkel med 17 treningsprogrammer og 9 kg svinghjul. Svært rimelig sykkel som rettmessig er vår bestselger blandt ergometersykler.
  6 590 kr 4 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enkel trimsykkel med manuell motstand.
  3 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Trimsykkel i miniatyr. Sitt på en stol og tren bena. Du kan f.eks trene mens du sitter på sofaen eller ved skrivebordet. Rimelig sykkel for de som har begrenset med plass eller som er på jakt etter en veldig billig sykkel.
  1 490 kr 1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  X-Bike, sykkelen som kan slås sammen når den ikke er i bruk, meget plassbesparende! Sammenleggbar mosjonssykkel, 8 motstandsnivåer
  2 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Treningssykkel med luftmotstand for hjemmebruk. Lett å bruke, jevn motstand og selvfølgelig med justerbart sete. Bare en sykkel med alt du trenger!
  3 590 kr 2 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Rimelig og enkel mosjonssykkel uten masse vanskelige funksjoner. Den passer bra å bruke foran tven da den er veldig stillegående. Etter treningen kan den enkelt trilles bort. Den har holder for nettbrett.
  4 190 kr 2 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sammenleggbar mosjonssykkel, 5 kg svinghjul, 8 motstandsnivåer
  3 390 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enkel å bruke treningssykkel er flott for deg som vil trene hjemme. Det krever ikke stikkontakter. 8 motstandsnivåer og svinghjul på 5 kg. Mål 101x49x135 cm.
  3 890 kr 3 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisgunstig recumbent trimsykkel for hjemmebrukeren. 8 motstandsnivåer. Justerbart sete for optimal komfort
  4 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Attraktiv trimsykkel med 9 kg svinghjul. Svært rimelig sykkel som rettmessig er en enklere versjon av vår bestselger AL2 blant trimsykler.
  5 390 kr 4 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Prisgunstig recumbent trimsykkel for hjemmebrukeren. 24 treningsprogram gir motivasjon i treningen din og hjelper deg på god vei til å nå de mål du har.
  7 790 kr 5 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne stabile trimsykkel med 12 kg svinghjul, som bremses lydløst av det slitasjefrie magnestbremsesystemet, gir deg den effektive og behaglige trening som du søker etter. Best i test i tyske tester. Motstanden justeres med hele 24 motstandsnivåer for at du under hele treningen skal holde rett på motstand på trimsykkelen. For mer inspirasjon under treningen så finnes det 24 treningsprogram, disse gjør treningen mer effektiv... 
  8 290 kr 6 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Attraktiv trimsykkel med 40 motstandsnivåer, 18 treningsprogrammer og 8 kg svinghjul. Svært rimelig sykkel som rettmessig er vår bestselger blant ergometersykler.
  7 190 kr 7 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Treningssykkel med luftmotstand. En bra sykkel for effektiv trening hjemmefra. Håndtak så du også trener armer og overkroppen i samme treningspass.
  7 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ergometersykkel i høy kvalitet med mange inspirerende funksjoner.  Det mest unike er muligheten er via Bluetooth, der du kan koble sammen displayet med en surfeplate (Android eller iPad) og appen iConsole+.  Dette gjør det mulig å sykle og oppleve bildene på surfeplata når du eksempelvis sykler rundt i alpene, New York eller andre intressante steder som du selv velger. Den strekning du sykler spores via Google Maps og StreetView direkte på surfeplatens skjerm. Se bilde 4 som eksempel (surfeplate med følger ikke) 
  7 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Attraktiv trimsykkel med 40 motstandsnivåer, 12treningsprogrammer og 8 kg svinghjul. Svært rimelig sykkel som rettmessig er vår bestselger blant ergometersykler.
  7 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ergometersykkel i høy kvalitet med mange inspirerende funksjoner.  Det mest unike er muligheten er via Bluetooth, der du kan koble sammen displayet med en surfeplate (Android eller iPad) og appen iConsole+.  Dette gjør det mulig å sykle og oppleve bildene på surfeplata når du eksempelvis sykler rundt i alpene, New York eller andre intressante steder som du selv velger. Den strekning du sykler spores via Google Maps og StreetView direkte på surfeplatens skjerm. Se bilde 4 som eksempel (surfeplate med følger ikke) 
  9 490 kr
   
   
  INFO
 •  
  Varon XTR er en videreutvikling av testvinnende Exum. Tavleholder og motstand 25-400 watt. Displayet lagrer de 30 siste treningsøktene dine.
  10 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ved hjelp av vindmotstand teknologi gir AD2 en treningsøkt uten sidestykke for øvre og nedre del av kroppen. AD2 øker sin motstand jo hardere du tråkker og er den perfekte maskinen for nybegynnere og viderekomne.
  11 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Sittende trimsykkel for hjem eller bedrift. Denne trimsykkel har en robust konstruksjon med et stabilt sete, noe som bidrar til effektiv trening. 32 motstandsnivåer, 12 treningsprogram og svinghjul på 7 kg. Med appen iConsole+ kan du koble opp en smart-telefon, med iOS 5.0 eller høyere, via Bluetooth og med hjelp av Google Earth virituelt trene på mange intressante steder i verden.  
  13 900 kr 11 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Treningssykkel som drives av vifte. Perfekt for krevende intervalltrening.
  16 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Airdyne® AD6 Bike er smart. Vindmotstanden er ekseptionell, så hardere du tråkker, jo større er motstanden. Konsollen er laget for å vise alle viktige data på en gang og den har en unik RevMeter ™ RPM måler som er perfekt for intervalltrening.
  17 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Enten du bruker den til å bringe treningsøktene dine til et nytt nivå eller krever den perfekte cardiomaskin til hjemmebruk eller på et treningssenter, er Schwinn AD8 perfekt.
  27 900 kr 22 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Profesjonell trimsykkel som er velegnet for kommersiell bruk. Hele 40 motstandsnivåer, robust stålkontruksjon, touch-screen, USB- uttak for media/musikk, transporthjul og mulighet for å integrere Apple produkter. 
  37 900 kr 33 900 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no