Balanse


Balasepute och balansebrett - det aller beste hjelpemiddelet for å forebytte skader og for opptrening i ankel og kneledd.
 
 
7 produkter
 
 •  
  Gir meget god balansetrening. Styrker ankler og knær. Kan også brukes som styrketreningsprodukt for å trene ben, sete og bryst.  
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et enkelt balansebrett med medium vanskelighetsgrad.Mer om Abilica BalanceBoard Det aller beste hjelpemiddelet for å forebygge skader og for opptrening i ankel og kne-ledd. Styrker ankler, legger, knær, sete, bryst og lår. Diameter 39 cm.
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Balansepute i myk plast fylt med luft. Perfekt til balanseøvelser, styrkeøvelser og koordinasjonstrening.
  399 kr
   
   
  INFO
 •  
  Puten har en kurvet form, og diameter på hele 45cm, noe som gjør den perfekt til balanseøvelser hvor man skal stå med begge bena på puten, eller sitte/ligge på den.Mengden luft bestemmer vanskelighetsgraden. Abilica BigBalance gir effektiv trening av balansen, og kan fint kombineres med andre produkter for å øke aktiviseringen av kjernemuskulatur, f.eks. ved bruk av slynge.  Treningsprogram og pumpe medfølger.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stor balanskudde i mjukt EVA-material, cirka 50×40 cm och 6 cm tjock. Avsedd för övningar på två ben och som underlag vid övningar på knä, skuldror och liknande.Stor balansepute i myk EVA, ca. 50×40 cm. 6 cm. tykk. Beregnet for øvelser på to ben, som underlag for skulderøvelser, øvelser på knærne osv.
  595 kr
   
   
  INFO
 •  
  Denne "halvballen" er det perfekte redskapet for balansetrening og aerobisk trening som tilbyr en lang rekke med øvelser. Balansetreningen hjelper til med å utvikle koordinasjonen og styrke muskulaturen for balanse på dypet, noe som ellers er vanskelig å få til.  Ved å endre lufttrykket i ballen justeres vanskelighetsgraden. 
  995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Soft Step er flat og hard på en side, og rund og myk på den andre. Kan brukes på begge sider. 55 cm. i diameter. Abilica Soft Step kan brukes på begge sider avhengig av hvor store utfordringer du ønsker og hvilke øvelser du vil gjøre. Her får du en komplett trening av styrke, stabilitet, utholdenhet, bevegelighet, koordinasjon, kroppskontroll og en flott kroppsholdning! Pumpe og treningsforslag medfølger. 
  1 499 kr 1 449 kr
   
   
  INFO
 
Balansepute
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no