Spinningsykkel


På spinningsykler i kan du stå og trå som i motbakke og virkelig slite! Syklene er bygd for høy belastning og raske tråkk, noe som virkelig setter fart på fettforbrenningen! Skru opp volumet og tråkk i takt med musikken.

Reguler motstanden og varier mellom sittende, stående, tunge og hurtige tråkk.
 
 
5 produkter
 
 •  
  Stødig og solid spinningsykkel for hjemmetrening.
  2 999 kr 2 799 kr
   
   
  INFO
 •  
  Spinningsykkelen Jota kommer i et moderne design som smelter stilfullt inn i hjemmet. Den er også svært velegnet for intensiv trening. 
  3 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Spinningsykkelen Jota kommer i et moderne design som smelter stilfullt inn i hjemmet. Den er også svært velegnet for intensiv trening. 
  3 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Racerpräglad design och fartfyllt utseende gör som ger dig suget att ge allt på träning. Det här är cykeln för dig som vill ha med dig känslan av fart och spänning inomhus.
  5 995 kr 5 695 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vår kraftigste spinningsykkel med svært robust ramme og topp kvalitet i alle komponenter. Magnetisk brems gir fullstendig lydløs drift, og tung utveksling gir mulighet for svært høy belastning.Spinningsykkelen har en lettlest sykkelcomputer som viser Watt-belastningen i tråkket mens du sykler, i tillegg til de vanligste parameterne som distanse, hastighet og tråkkfrekvens. 
  14 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no