Situpsbenk


Det beste hjelpemiddelet til en strammere og sterkere mage.Regulerbar for å øke belastningen, for deg som også ønsker økt muskelmasse.
 
 
6 produkter
 
 •  
  Det beste hjelpemiddelet til en strammere og sterkere mage. Regulerbar for å øke belastningen, for deg som også ønsker øket muskelmasse.  Situpsbenk med 105 cm lang og bra polstret pute. Regulerbar i høyde i 5 nivå. Kan lett felles sammen. Vekt 10 kg. Maks brukervekt 100 kgMål LxBxH 133x33,5x57,5 cm 
  949 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det beste hjelpemiddelet til en strammere og sterkere mage.Regulerbar for å øke belastningen, for deg som også ønsker økt muskelmasse.Situpsbenk med 110 cm lang, godt polstret pute. Regulerbar i høyden, 5 nivåer. Regulerbare leggputer. Kan enkelt slås sammen.  Vekt 8 kg.
  1 290 kr 949 kr
   
   
  INFO
 •  
  Situpsbenk som kombinerer flere øvelser. Trene mage, rygg, hofter, armer, skuldre mm.
  1 190 kr 949 kr
   
   
  INFO
 •  
  Multibenk som kan brukes i fire forskjellige posisjoner: Sittende med ryggstøtte, flatbenk, flat med hevet sete og sit-ups benk. Medfølgende gummi-remmer for mange forskjellige øvelser. Forslag til 21 ulike øvelser inkludert.
  1 890 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det beste hjelpemiddelet til en strammere og sterkere mage. Stabil og robust situpsbenk som tåler mye bruk. Polstringer og puter i høy kvalitet sikrer god komfort under treningen. Situpsbenken leveres med hjul for enkel forflytning.  
  2 490 kr
   
   
  INFO
 •  
  Multifunksjonell treningsbenk
  2 690 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no