33 produkter
 
 •  
  Boksesekk på 55 cm i kunstlær. Boksesekken er ifylt opp til ca 10 kg og passer utmerket for boksetrening i hjemmet. Du kan til og med fylle opp sekken så den blir enda tyngre. Boksesekken leveres med 3 stålkjeder og en karbinhake for oppheng. Bredde 23 cm.
  539 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekk på 65 cm i kunstlær. Boksesekken er ifylt opp til ca 15 kg og passer utmerket for boksetrening i hjemmet. Du kan til og med fylle opp sekken så den blir enda tyngre. Boksesekken leveres med 3 stålkjeder og en karbinhake for oppheng. Bredde 26 cm, vekt 15 kg.
  599 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Fit (lengde 60 cm) og boksesekken Punch (lengde 80 cm) er produsert i slitesterkt canvas og er perfekt for en herlig boksetrening hjemme.
  719 kr
   
   
  INFO
 •  
  Det her er en kraftig og sporty boksesekk for ditt eget boksing- eller fitnesshjørne i hjemmet. Det ytre laget er produsert i ekstremt slitesterkt nylon.
  779 kr
   
   
  INFO
 •  
  Den svarte boksesekken HAMMER Junior gjør barna til framtidens proffer! En perfekt introduksjon til boksetrening. Denne boksesekk er produsert i slitesterkt og vaskbart kvalitetsnylon og har størrelse 50x25 cm
  819 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Canvas kan brukes for å forbedre kondisjonen samt at det blir til ditt helt eget boksehjemmestudio. Det ytterste materialet er produsert i canvas og ekstremt slitesterkt. Med 4 forkrommede kjettinger forblir boksesekken sentrert og stabil under roterende rørelser.
  919 kr
   
   
  INFO
 •  
  For å lære å kjenne grensene for sin egen kropp er et hjemmegym meget verdifullt.Det inneholdet finner man også i en boksesekk fra Home-Fit kategorien. Materialet er meget slitesterkt. Både unge og eldre nybegynnere kommer til å oppleve denne treningen som artig og underholdene. 
  939 kr
   
   
  INFO
 •  
  Hammer Boksesett PRO har alt du behøver for å begynne å bokse i ditt eget hjem. Sekken er produsert i slitesterkt og vaskebart kvalitetsnylon og er 60 cm lang.
  939 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksepakke med slagsekk 8 kg, kjetting og hansker. Begge er produsert i slitesterkt syntetisk lær. Dette settet passer utmerket for barn.
  939 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gunstig pris på 20 kilos boksesekk for morsom og effektiv boksetrening hjemme. 90 cm høy og 34 cm i diameter. Lagd av syntetisk skinn og fylt med 20 kg av tekstiler. Leveres med kjetting for å henge opp.
  1 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Slå etter tallene. Trening på kommando blir din treningspartner. Du trener reaksjon, kjapphet, styrke og presisjon.
  1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Hammer Boxing Fit Boksesett har alt du behøver for å begynne å bokse i hjemmet.
  1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Sparring Fit har tall på forskjellige områder noe som gjør boksingen mer spennende. Således kan du trene slagkombinasjoner som gjør at du kommer så nære en sparringssituasjon eller boksematch som mulig
  1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Mer virkelighetstro trening enn dette skal du lete lenge etter! Statistikken lyver ikke!
  1 490 kr 1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Hengende slagsekk på 20 kg, kan fylles opp til 50 kg
  1 390 kr 1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Sparring Fit har tall på forskjellige områder noe som gjør boksingen mer spennende. Således kan du trene slagkombinasjoner som gjør at du kommer så nære en sparringssituasjon eller boksematch som mulig
  1 290 kr 1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Sparring har tall på forskjellige områder noe som gjør boksingen mer spennende. Således kan du trene slagkombinasjoner som gjør at du kommer så nære en sparringssituasjon eller boksematch som mulig. 
  1 390 kr 1 190 kr
   
   
  INFO
 •  
  Førsteklasses bokseutstyr for ambisiøs trening med sandsekk. 100 cm kvalitetsnylon for tøffe, profesjonelle treningssekvenser, hjelper deg til å makse treningen. Til profesjonell bruk i hjemmet. Boksesekken COBRA fra HAMMER har alt du behøver for realistisk  boksetrening i ditt eget hjem. Denne boksesekken er produsert i motstandskraftig og slitesterkt nylon i beste kvalitet, samt at designen er manlig med fargene svart/rød/antrasit. Boksesekkens lengde og størrelse gjør den perfekt til å øve sparketeknikker! HAMMER COBRA boksesekk - den perfekte Power Boksesekk for ditt eget boksehjørne hjemme!
  1 290 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesettet Cobra består av den robuste boksesekken Cobra med yttermaterial av nylon (lengde 100 cm) samt høykvalitets boksehansker.
  1 390 kr
   
   
  INFO
 •  
  Gymstick bokseposer er designet for å trene hjemme eller i treningsstudioet. Bokseposene er laget av slitesterkt syntetisk skinn. Overflaten på vesken er holdbar, så den passer godt til daglige og harde treningsøkter.
  1 390 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekken Sparring PRO følger overkroppens bevegelser og skåner de mest følsomme områdene. Således kan du trene slagkombinasjoner som gjør at du kommer så nære en sparringssituasjon eller boksematch som mulig. Perfekt for trening; en treningspartner kan f.eks rope hvilke slagkombinasjoner du skal øve. Da trener du reflekser, styrke og presisjon. Denne professjonelle sparring- boksesekk består av resistent og sterkt nylonmateriale og er 80 cm lang. 3...2...1...GO
  1 490 kr
   
   
  INFO
 •  
  Førsteklasses boksesekk for ambisiøs trening med sandsekk. 100 cm kunstlær for harde, profesjonelle treningssekvenser, hjelper deg å ta ut treningen til MAX!
  1 490 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekk i kunstlær fylt med tekstil. Vekt fra 22 kg. Høyde 105 cm. og 35cm. i diameter.Denne unike sekken har en innebygd sylinder, for å kunne øke vekten opp til 40 kg. Dette gjøres ved å fylle den medfølgende nylon-posen med for eksempel sand.
  1 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Premium bokseutstyr for ambisiøs hjemmetrening. Box-Set Chicago av HAMMER BOXNING muliggjør profesjonelle treningssekvenser og har alt du trenger for realistisk boksetrening i ditt eget hjem.
  1 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Førsteklasses boksesekk for ambisiøs trening med sandsekk. 100 cm kunstlær for harde, profesjonelle treningssekvenser, hjelper deg å ta ut treningen til MAX!
  1 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekk av høy kvalitet i PVC materiale. Fylt til 40 kg, men kan utvides opp til 80 kg. Brukes til boksetrening, kickboksing, etc. Mål 120x33 cm
  2 090 kr 1 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekk av høy kvalitet i PVC materiale. Fylt til 40 kg, men kan utvides opp til 80 kg. Brukes til boksetrening, kickboksing, etc. Mål 120x33 cm
  2 090 kr 1 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksesekk fra Abilica er en boksesekk av høy kvalitet i PU materiale. Ca. 40 kg. sekk fylt med tekstiler. Høyde 130 cm. og 30 cm. i diameter.  Leveres i et vevd slitesterkt PU-materiale.
  2 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Hengende boksesekk på 50 kg, sekken kan fylles opp til 100 kg. Designet for effektiv slagtrening
  2 490 kr
   
   
  INFO
 •  
  Boksestativ med pæreformet slagball (speedball), samt oppheng for boksesekk.   Med dette stativ får du en variert og morsom trening i hjemmet.
  2 990 kr
   
   
  INFO
 •  
  Førsteklasses bokseutstyr for profesjonell trening med sandsekk. 3 mm tykt kvalitetslær og fyllingsmateriale spesielt utvalgt for tøff, profesjonell bruk i hjemmet. 4 forkrommede stålkjettinger og en vridbar krok muliggjør nøyaktig og stabilt oppheng, noe som til sammen med polstring minsker risiko for skader betraktlig. Den vridbare opphengskonstruksjonen forebygger ulykker og beskytter materialet. Denne førsteklasses profesjonelle boksesekk fra HAMMER har alt du behøver for å sette deg i en ekte konkurransesituasjon i hjemmet. Boksesekken er produsert i motstandskraftig og holdbart lær og har en sporty med en manlig design i svart. Boksesekkens lengde og størrelse gjør den perfekt til å øve på sparketeknikk! Denne førsteklasses, profesjonelle boksesekk fra HAMMER er den perfekte Power-boksesekken, for beste mulige prestasjon. Boksing kan gi følgende treningsresultat:  Forbedret koordinasjon og effektivitetForbedret utholdenhet og kondisjonMuskeloppbygging av overkropp: biceps, triceps og ryggEn flott V-formet overkropp og en sterk, muskuløs, velformet overkropp
  3 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ute, inne, på kontoret eller i kjellern - Den Stående Boksesekken Sparring Pro, kan du plassere hvor som helst. Sekken kan fylles med vann, sand eller grus og holder til og med for ekstra harde slag. Takket være at den Stående Boksesekken kan justeres på høyden i 3 nivå, kan den anpasses til akkurat din kroppsstørrelse. Den Stående Boksesekken er kraftig og består av vedlikeholdsfritt PU- materiale. Det meget store slagområdet på sekken dekker inn en alle punsch- og sparkekombinasjoner.
  4 290 kr
   
   
  INFO
 •  
  Fighter stående boksesekk er et utmerket alternativ til en hengende slagsekk. Du behøver ingen forankring i taket, sekken er flyttbar. Den er nesten umulig å velte. Sekkens størrelse er 120x35 cm og den totale høyden inkl. fot er ca 175 cm. Total vekt er ca 85 kg. 
  7 190 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no