Funksjonell trening


 
 
7 produkter
 
 •  
  Bli en bedre fotballspiller med SKLZ Starkick. Bruk din egen ball og tren teknikk, pasninger, skudd og dempinger som du vil, hvor du vil!Passer baller i størrelse 3, 4 og 5. Returstrikken blir opp mot 5,5 meter.
  249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Endelig en måte å treffe de ømme punktene på, uten å bruke en tennisball!Accupoint Massager er laget av profesjonelle trenere og det ergonomiske designet er tilpasset ryggraden slik at det skapes trykk på de ømme punktene oppover ryggen. Materialet er slitesterkt og enkelt å rengjøre. Diameteren på hver av kulene er 6,5 cm. og den totale bredden er 13 cm.
  249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Små strikker som passer perfekt for oppvarmings- og styrkeøvelser i forbindelse med annen trening eller som hovedaktivietet. Tre strikker; lett, middels og hard motstand. Laget av høy kvalitets lateks.
  349 kr
   
   
  INFO
 •  
  Tren med SKLZ Quickladder for å øke akselerasjon, sideveis bevegelse og bevegelsesretning samtidig som du trener balanse, rytme og kroppskontroll.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  SKLZ Barrel Roller er laget med vannavstøtende overflate for å kunne vare lenge. Rullen er 14 cm. I diameter, og lengden er 38cm.
  549 kr
   
   
  INFO
 •  
  Øk intensiteten i armhevings- og plankeøvelser og bli sterkere i overkropp og kjernemuskulaturen med SKLZ Core Wheel!Det rullende hjulet på hver side skaper et ustabilt underlag for en rekke styrkeøvelser og gjør at skuldre, overkropp og hofter må jobbe hardere enn noen gang før.
  799 kr
   
   
  INFO
 •  
  EqualizerBars er perfekt for styrketrening av overkroppen. Dips, pull-ups, triceps og push-ups øvelser er de mest vanlige. Men gir også mulighet for mange andre øvelser, for eksempel ved bruk som hinder og til uttøyning. Kan brukes i par eller i stk.Justerbare føtter gjør at de står støtt selv på ujevnt underlag.  Str: H 73,5 cm., L 64 cm., B 41 cm. (foten). Diameter: 3,5 cm. Pris pr. par.
  995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no