Funksjonell trening


 
 
3 produkter
 
 •  
  SKLZ Barrel Roller er laget med vannavstøtende overflate for å kunne vare lenge. Rullen er 14 cm. I diameter, og lengden er 38cm.
  659 kr
   
   
  INFO
 •  
  Øk intensiteten i armhevings- og plankeøvelser og bli sterkere i overkropp og kjernemuskulaturen med SKLZ Core Wheel!Det rullende hjulet på hver side skaper et ustabilt underlag for en rekke styrkeøvelser og gjør at skuldre, overkropp og hofter må jobbe hardere enn noen gang før.
  949 kr
   
   
  INFO
 •  
  EqualizerBars er perfekt for styrketrening av overkroppen. Dips, pull-ups, triceps og push-ups øvelser er de mest vanlige. Men gir også mulighet for mange andre øvelser, for eksempel ved bruk som hinder og til uttøyning. Kan brukes i par eller i stk.Justerbare føtter gjør at de står støtt selv på ujevnt underlag.  Str: H 73,5 cm., L 64 cm., B 41 cm. (foten). Diameter: 3,5 cm. Pris pr. par.
  1 290 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no