Funksjonell trening


 
 
3 produkter
 
 •  
  Fallskjermen gjør det mulig å trene akselerasjon og maksimal hastighet med progressiv motstand. Inkluderer to 120 cm vertikale skjermer, justerbart midjebelte og praktisk veske for transport.
  829 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
   
  Spensttrening som gir økt eksplosivitet i satsbevegelsen. Flere festepunkter gir god individuell tilpasning og opp til 40 kg motstand. Passer best for personer for er 163-188 cm høye. Inneholder fire motstandsbånd, seler og bærebeske.
  1 290 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  EqualizerBars er perfekt for styrketrening av overkroppen. Dips, pull-ups, triceps og push-ups øvelser er de mest vanlige. Men gir også mulighet for mange andre øvelser, for eksempel ved bruk som hinder og til uttøyning. Kan brukes i par eller i stk.Justerbare føtter gjør at de står støtt selv på ujevnt underlag.  Str: H 73,5 cm., L 64 cm., B 41 cm. (foten). Diameter: 3,5 cm. Pris pr. par.
  1 790 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

TLF 23961026

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no