Romaskin


Roamaskiner hjelper deg på veien til en bedre trent kropp! Alle de store muskelgruppene blir brukt gjennom rotaket. Du styrker muskulaturen i skuldre, armer, mage, rygg, ben og sete. Gir deg også kondisjonstrening og økt forbrenning, - du blir rett og slett i bedre form! Roapparatene er enkle i bruk – ett rogrep. De bevegelige setene har lange glideflater og gir deg lange og kraftige robevegelser.
 
 
9 produkter
 
 •  
  Enkel og klassisk romaskin med hydraulisk motstand. Liten og lett å stue bort når den ikke er i bruk. Denne romaskinen har en skjerm som oppdaterer deg med nyttig informasjon under treningen.
  2 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskin med kraftige gummibånd. Med en romaskin aktiverer du hele kroppen og kommer raskt opp i treningspuls. Denne romaskinen har en skjerm som oppdaterer deg med flere verdier under treningen.
  4 190 kr 2 690 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskin for hjemmetrening. Trening med en romaskin gir en god muskeltrening, kondisjonstrening samt en svært effektiv forbrenning av kalorier.
  3 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskin med 12 treningsprogram, 16 motstandsnivåer og pulsstyrte treningsprogram som optimaliserer treningen, pulsbelte medfølger. Meget prisvennlig! 
  7 190 kr 6 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  En prisgunstig romaskin som gir effektiv trening av store msukelgruper. 16 motstandsnivåer som justeres elektronisk 9 kg svinghjul gir jevn drift under treningen.19 treningsprogram for inspirasjon og optimal trening Når du ikke bruker romaskinen kan den leges sammen og rulles bort for å spare plass.
  9 490 kr 7 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Romaskin med luftmotstand for effektiv trening hjemme hos deg selv. Høy maksimal brukervekt, komfortabelt sete og lang gliskinne. Fin design som gjør at den smelter inn i hjemmet. 
  8 890 kr 7 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  En trendy og elegant romaskin. Abilicas toppmodell for hjemmetrening.Stilfull romaskin med fysisk størrelse som er tilpasset det skandinaviske markedet. Gode variasjonsmuligheter med 8 motstandsnivåer som reguleres ved å justere luftgjennomstrømningen. Seteskinne i aluminium gir stillegående og komfortable bevegelser. Sammenleggbar ramme for enkel og praktisk oppbevaring.
  11 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  Kombinert luft og magnetmotstand med høy kvalitet, og utifra vår mening konkurrerer den med Concept 2 maskinene. Den har ekstra lange aluminiumsskinner. Hjul som glir for raske og smidige bevegelser. Profesjonell fotplate med bare 9 cm`s avstand. Avansert treningsdata med mange funksjoner.
  15 900 kr 14 900 kr
   
   
  INFO
 •  
  En veldig bra maskin med kjededrift. Luftmotstand i 9 steg og 10 motiverende treningsprogram. Bra kvalitet på hele maskinen. 
  15 900 kr
   
   
  INFO
 
-
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no