Stepmaskin


Kondisjonsapparater som også strammer opp sete og lår, og styrker samtidig legger, mage og rygg. Varier mellom raske, korte steg (kondisjonstrening) og lange, seige steg (styrketrening). Spesielt populære for kvinner i alle aldre.
 
 
5 produkter
 
 •  
  Ministepper som passer for deg som ønsker et lite, men effektivt, kondisjonsapparat.
  749 kr 699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stepper med justerbar motstand noe som er uvanlig på trappemaskiner i denne størrelse.  Med denne trener du fram- og bakside av lår, setemuskel og core-muskulaturen. Med de medfølgende reimene trener du armer, bryst, rygg og skuldre.  Display som viser tid, antall steg, kalorier og totalt antall steg.  Mål 48x42x21 cm Vekt 9 kg Maks brukervekt 100 kg 
  1 249 kr
   
   
  INFO
 •  
  Trappemaskin EasyStep er en kombinert trappemaskin og twistplate for effektiv trening av lår, hofter, rumpe, mage, armer, skuldre mm. 2 par hantler medfølger.
  1 395 kr
   
   
  INFO
 •  
  Trappemaskin for effektiv trening av indre og ytre lår, setemuskel og kondisjon. Sammenleggbar for plassbesparing 
  1 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabil og prisgunstig trappemaskin med myke håndtak og innebygd håndpulssensor. Denne trappemaskin gir lengre steg og høyere motstand enn de mindre trappemaskinene. Den står stabilt og har skikkelige håndtak å holde seg i. 
  3 999 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no