Cable Cross


 
 
4 produkter
 
 •  
  Pris per par. Passer Body Solid Cable Cross for vektskiver.
  649 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  En enkelt og svært brukervennlig cable cross som trener så og si hele kroppen. Fire stikkontakter på hver side (oppe og nede). Beregnet for 25 mm vektsktiver (ikke inkludert) eller større.
  8 890 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 •  
  Spesielt utviklet for bedriftsmarkedet.Abilica CrossOver er et apparat der du primært trener armer, skuldre og bryst. Trinser både oppe og nede gjør allikevel at du har mulighet til å trene alle store muskelgrupper, og at mulighetene ved dette apparatet er nærmest uendelige. Alle hjørner er forsterket med kraftige stålbeslag, og den ekstra sterke platen langs gulvet sikrer en stabil konstruksjon. Passer til 25/30 mm og 50 mm vektskiver.
  15 900 kr
   
   
  På lager
  INFO
 •  
  Free trainer with cable pull system including benchProfessional gym-like pull-up barTwo independent height adjustment cable pull modulesSpace-saving triangle-shaped design
  59 900 kr 52 900 kr
   
   
  Bestillingsvare
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

TLF 23961026

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no