Multifunksjonsmaskiner


 
 
6 produkter
 
 •  
  Med Power Tower 80 kan du trene hele kroppen med din egen kroppsvekt som motstand.  Treningsredskapet er produsert i kraftige 50x50 mm stålprofiler og står stabilt. Et utmerket redskap for hjemmebruk.  Øverste håndtak er produsert i 25 mm/diameter med anti-skli grep. I bunn finnes håndtak for effektive push-ups mm.  Midtre delen har håndtak og ryggstøtte, effektiv trening som dips, mageøvelser mm. 
  3 390 kr 2 890 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et stabilt og funksjonabelt apparat som trener din styrke på 4 forskjellige stasjoner. Du bruker din egen kroppsvekt som motstand og trener eksempelvis chins, dips, pull-ups mm. Styrker effektivt rygg, mage, bryst mm. 
  4 090 kr
   
   
  INFO
 •  
  Designet for å gi en intensiv magetrening uten å anstrenge ryggen mer enn nødvendig. Benløft er en av de beste øvningene når det gjelder å minske midjen. Støtte for armer og rygg motvirker trøtthet og gjør treningen behagelig.
  4 590 kr
   
   
  INFO
 •  
  Baren har et multigrep for chins.Vektstangholder og sikkerhetsarmer harpatenterte magnetiske låser. To vektbraketter for 50 mm vektskiver.
  4 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et stabilt og funksjonelt treningsapparat som gir deg muligheten til å trene styrke ved hjelp av egen kroppsvekt. 
  4 790 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et klassisk stativ for trening. Laget av høykvalitetsstål, tåler det en full belastning på 250 kg.
  5 990 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

Vi har ingen butikk eller lager på adressen.
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no