Multifunksjonsmaskiner


 
 
4 produkter
 
 •  
  Multibenk som kan brukes i fire forskjellige posisjoner: Sittende med ryggstøtte, flatbenk, flat med hevet sete og sit-ups benk. Medfølgende gummi-remmer for mange forskjellige øvelser. Forslag til 21 ulike øvelser inkludert.
  1 499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Med Power Tower 80 kan du trene hele kroppen med din egen kroppsvekt som motstand.  Treningsredskapet er produsert i kraftige 50x50 mm stålprofiler og står stabilt. Et utmerket redskap for hjemmebruk.  Øverste håndtak er produsert i 25 mm/diameter med anti-skli grep. I bunn finnes håndtak for effektive push-ups mm.  Midtre delen har håndtak og ryggstøtte, effektiv trening som dips, mageøvelser mm. 
  2 795 kr 2 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Et stabilt og funksjonabelt apparat som trener din styrke på 4 forskjellige stasjoner. Du bruker din egen kroppsvekt som motstand og trener eksempelvis chins, dips, pull-ups mm. Styrker effektivt rygg, mage, bryst mm. 
  3 295 kr
   
   
  INFO
 •  
  Stabil treningsstasjon med muligheter for utallige øvelser. I tillegg til grep for chins, situps, dips, mageøvelser mm. så er stasjonen utstyrt med kraftige gummibånd med motstand på 7 steg. 
  4 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no