Vektvest


 
 
7 produkter
 
 •  
  Vektvesten inSPORTline klaper 5 kg er en praktisk universalvest som finnes i tre attraktive versjoner. Vesten er produsert i nylon og fylt med sand. Refleks fram og bak, gjør at man er ekstra synlig når sikten er dårlig, noe som gjør den perfekt for utetrening.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  3 kg. vektvest der to av de halvkilos vektposene kan tas ut om du vil ha en lettere vektvest. Leveres med to justerbare spenner og refleks. Nettinglomme på baksiden.En nett og fin vest som sitter godt og er behagelig å ha på seg. Produsert i myk neopren. Fylt med jernsand. For deg som ønsker å få det lille ekstra ut av treningen. Kan brukes i alle typer trening, for eksempel når du går, jogger eller under styrkeøvelser.
  499 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vektvest fra inSPORTline er en prisgunstig vektvest med justerbare vekter fra 0,5 - 10 kg i steg med 0,5 kg. Vesten er produsert i spesielt nylon for lang holdbarhet.  
  699 kr
   
   
  INFO
 •  
  Justerbar vektvest fra 1,25 til 10 kg. Med to ekstra lommer for oppbevaring av penger, nøkler og lignende. To kraftige spenner gir gode justeringsmuligheter. Produsert i myk neopren.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vektvesten inSPORTline Hafthor 15 kg er et praktisk treningssupplement i army-style, produsert i sterk polyamid. Vesten har 16 stålsylindre som  kan tas bort, noe som gjør at man kan justere vekten på vesten. De brede skulderreimene og store justerbare borrelås reimer gir en høy komfort. Denne vest tar man på seg over hodet, noe som gjør at man lett kler av- og på seg vesten. Vektvesten inSPORTline Hafthor 15 kg passer til løping, vekttrening og andre øvelser. Den passer også perfekt når du skal forbedre din dynamiske styrke, utholdenhet og aerobiske kapasitet.
  999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Vektvest som er justerbar mellom 1-20 kg. Vesten inneholder 19 stk. vekter.  Vesten er produsert i denim for å tilfredsstille kvalitet. Vesten brukes for å få ekstra vekt under treningen.  Reflekser for din sikkerhet i trafikken. 19 vekter (9 framme og 10 bak) 
  1 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Justerbar vektvest fra 1 til 4,5 kg.Kraftig spenne.
  1 995 kr
   
   
  INFO
 
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no