Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Romaskin | PowerMaster X
PowerMaster X PowerMaster X PowerMaster X PowerMaster X

PowerMaster X

Art. nr: 8816636
 
 
Midlertidig ikke på lager
 
2 099kr (3 149kr)
Laveste pris 30 dager 3299 kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Enkel og klassisk romaskin med hydraulisk motstand. Liten og lett å stue bort når den ikke er i bruk. Denne romaskinen har en skjerm som oppdaterer deg med nyttig informasjon under treningen.

Bruksområde

En romaskin for hjemmetrening. Passer for de som ønsker en enkel og billig romaskin som tar liten plass når den ikke er i bruk. Med en høyde på kun 27 cm kan den lett stues bort. Roing gir god trening for rygg, armer og ben - gir rask treningspuls og trener din kondisjon.

 

Produktinformasjon

Oxford er en enkel romaskin med hydrauliske pumper som gir mulighet for høy motstand. Det er lett å bruke og har en enkel og oversiktelig skjerm.

 

Fakta og egenskaper

 • Trinnløs motstand
 • Display med; tid, antall rotak, tempo og kaloriforbruk
 • Fotstøtter med reimer
 • Mål LxBXH 125x85x57 cm
 • Maks brukerbelastning 110 kg
 • Vekt 14 kg
 

Produktanmeldelse

 • Produktbild PowerMaster X
  2020-10-04
  Dette er min første romaskin, så jeg kan ikke sammenlikne med andre typer... Jeg har også bare brukt den i 2 dager, så kan ikke si for mye om slitasje og hvor lenge den varer - men den virker helt grei kvalitet for min del. Positivt: Rimelig romaskin med stor variasjon i motstand, som tar liten plass, og bråker veldig lite. Montering var enkel, og tok ca 15 minutter. Passer både til å trene styrke og kardio (iallefall for meg som ikke boler). Negativt: Det er bare ett stempel, som jeg regner med er grunnen til at det blir litt varmt etter noen hundre repetisjoner. Varmen gjør at olja blir mer tyntflytende, så en får mindre motstand. For kardio må en derfor skru opp motstanden etterhvert. Noen vil sikkert synes det blir litt vel lett når en nærmer seg 1000 repetisjoner (selv på høyeste motstand) men det virker helt brukbart for min del uansett. Mulig jeg kjøper en med doble stempel seinere, men det er iallefall ikke noe det haster med...
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Relaterte

Underlagsmatta 105x200 m
889kr

Underlagsmatta 105x200 m

Skyddsmatta som skyddar ditt golv och dämpar eventuella ljud. Bra om du exempelvis bor i lägenh...

Dokumentasjon