Tredemølle


Tredemøller hjelper deg den raskeste veien til bedre kondisjon og økt forbrenning! I tillegg styrker og strammer du legger, lår og sete, og aktiviserer de fleste andre muskelgruppene i kroppen. Tredemøller leveres med sikkerhetsnøkkel for din egen sikkerhet, og for å hindre uønsket bruk.
 
 
16 produkter
 
 •  
  Beste kjøp ifølge test i Expressen.se. Nå i forbedret versjon. Pent designet, liten og praktisk tredemølle med motor. Tar liten plass når den er sammenslått.
  4 995 kr 3 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Spesielt utviklet tredemølle for rehabilitering eller deg som ønsker sidestøtte for å holde deg i, noe som gjør at du føler deg sikrere under treningen. Stativet er tekket med et mykt materiale som er behagelig å holde i.  Det finnes også et håndtak som går tvers over løpebanen foran brukeren. Utover dette er mølla utstyrt med sikkerhetsbånd som brukeren kan feste rundt magen for ytteligere å ivareta sikkerheten. Kantene er utstyrt med anti-skli materiale for å enkelt og sikkert kunne gå av båndet når det ruller. Hastighet 0,3 - 6,0 km/t.Den lave starthastigheten er en stor fordel ved rehabilitering. 
  6 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Ideal for faster walking or trotting, foldable to save space, pause function, 12 programs, transport wheels, quality suspension, modern design.
  6 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  T40i er en ny tredemølle fra inSPORTline som tar ekstra liten plass når den ikke er i bruk.  Som inspirasjon i treningen kan denne tredemølle kobles til surfeplaten og styres med apper.  Støtdemping i løpebanen for behagelig løping. 
  10 000 kr 9 795 kr
   
   
  INFO
 •  
  Löpbandet InSPORTline FlatRun är ett funktionellt löpband för hemmabruk, som du kan lägga antingen under sängen eller bakom ett skåp. Levereras klart att användas - ingen montering krävs.
  9 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Med 2,5 hk motor som tar deg opp til 20 km/t og med 20 forskjellige justeringer på motbakke så er dette et skikkelig kupp av en tredemølle.  Mangler du motivasjon så kan du koble opp tredemøllen til surfeplaten og iRunner+ så kan du løpe virtuelt i f.eks Alpene, verdens storbyer mm. 99 treningsprogram for effektiv trening og en stor løpebane gjør treningen behagelig! 
  10 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  Superkampanje på en skikkelig bra tredemølle! Med 3,5 hk motor som tar deg opp til 22 km/t og med hele 22% tilt. Mangler du motivasjon så hjelper 99 treningsprogram samt en generøs løpeflate deg hele veien!
  16 000 kr 14 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Stream TM 40 er en tredemølle for deg med klare mål for treningen. Med Bluetooth-tilkobling til ulike applikasjoner gir det muligheter til å koble seg opp mot Google Maps er det en verden av muligheter.
  15 999 kr
   
   
  INFO
 •  
  En tredemølle for den aktive bruker og for den som har klare mål med treningen.  99 programmer 
  17 995 kr 16 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Abilica Stream TM 60 AC er vår toppmodell for hjemmetrening. Solid AC-motor tåler flere og lengre treningsøkter.
  23 995 kr 23 495 kr
   
   
  INFO
 •  
  Tredemølle i høy kvalitet og generøs løpebane som gir behagelig og avslappet løping. Den kraftige motoren på maks 5 HK gir en høy maks hastighet og driftssikkerhet i mange år.  Takket være disse og flere egenskaper har Mystral blitt en ettertraktet tredemølle.  En tredemølle som passer utmerket for den kresne hjemmebrukeren eller bedriften.  
  23 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Professjonell tredemølle med  22 km/t Kraftig 3 hk motor Løpebane 53x155 cm Maks brukervekt 200 kg Vekt 152 kg  
  24 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Profesjonell tredemølle for bedrift, hotell eller mindre treningssenter. Med sin kraftfulle motor, robuste konstruksjon og store løpebane er Bora et utmerket valg.  7 forprogrammerte treningsprogram. Løpebane på hele 152x55 cm, 22 km/t og 15% stigning 
  33 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Svært god tredemølle til aktive brukere som stiller høye krav til funksjon, pålitelighet og komfort. Egner seg godt til flerbrukermiljøer.
  34 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Tredemølle inCondi T6000i fra inSPORTline er en moderne og stabil tredemølle med stor løpebane, kraftig motor og 30 treningsprogram. Utmerket for bedriften. Tredemølla tilbyr en elektronisk tilt på 18 steg som gjør treningen mer varierende.
  34 995 kr
   
   
  INFO
 •  
  Löpbandet InSPORTline Gardian G12 är en professionell löpband med en elegant design. Den robusta strukturen, 8 HP AC-motorn, 200 kg viktbegränsning och 265 kg vikt ger en lång livslängd och jämn körning, medan de två antislipade fotbrädorna, de fasta räcken och en säkerhetsbroms för tryggare användning.
  47 995 kr
   
   
  INFO
 
.
 
 
 
 
KONTAKT OSS
 
Åpningstider
Ukedager 08:30-15:00
 
Tel 23961026
 
Adresse
Sporttema
Stortingsgata 8
0161 Oslo
 
FØLG OSS
 
Nyhetsbrev

Skriv inn din e-postadresse for å motta nyheter og tilbud fra oss.

 
 
 
 
OM SPORTTEMA
 
Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen. Hos oss kjøper du ikke bare treningsutstyr, men også en bedre helse og en mer veltrent kropp.
 
 
KUNDESERVICE
 
 
support@sporttema.no