Sporttema bruker cookies for å sikre at opplevelsen din er så god som mulig. Klikk OK for å godta. Les mer
Ok
Start | Suspension Training | MultiTrainer Army (som TRX)
MultiTrainer Army (som TRX) MultiTrainer Army (som TRX) MultiTrainer Army (som TRX)

MultiTrainer Army (som TRX)

Art. nr: 8890712
 
 
På lager (16)
1-3 dager leveringstid
 
729kr (939kr)
Laveste pris 30 dager 989 kr
 
Antall
 
 
 

Produktbeskrivelse

Med Multi Trainer kan du trene funksjonelt ved å bruke din egen kroppsvekt og tyngdekraften som motstand. Et veldig bra alternativ til TRX.

Systemet består av stropper som lett kan festes til døren eller et tre / gren etc. utendørs. Endene av stroppene er utstyrt med myke håndtak for hender og føtter. Multi Trainer er et enkelt, men svært effektivt system for å styrke musklene som raskt har blitt svært populært for alle typer brukere.

 

Fordi du utfører bevegelser som involverer flere muskelgrupper på én gang, får du en bedre effekt av treningen enn hvis du trener isolerte øvelser i treningsmaskiner. Du kan trene et stort antall øvelser for hele kroppen.

 

De viktigste fordelene med Multi Trainer InSPORTline er den lave prisen, den høye effektiviteten - og at den tar liten plass.

 

Pakken inkluderer en DVD med et treningsprogram og en praktisk oppbevaringspose, noe som gjør Multi Trainer InSPORTline praktisk å oppbevare eller å ta med seg.

 

Slik fungerer Multi Trainer:
Du kan henge opp Multi Trainer nesten hvor som helst. Over en dør er enklest hjemme, og når du er ute kan du feste den rundt en gren eller stang. Så er det bare å begynne å trene. Du justerer belastningen ved å forlenge eller korte inn stroppene, eller ved å ta et skritt fremover eller bakover. Så enkelt er det. Multi Trainer passer for alle - ung som gammel, toppidrettsutøver eller mosjonist. Belastningen kan justeres i løpet av noen sekunder etter din evne og kapasitet. Det betyr også at du kan utvikle deg meg med Multi Trainer, siden du hele tiden kan øke belastningen.

 

Den store fordelen med å trene med Multi Trainer er at treningen blir ustabil, og hvorfor er det så bra? Vel, hvis du trener i en gymmaskin isoleres enkelte muskler. Trener du for eksempel brystpress i en maskin trener du veldig effektivt de store brystmusklene.

 

Problemet er at maskinen balanserer hele bevegelsen for deg, og fordi kroppen ikke trenger å balansere og stabilisere bevegelsen unnlater du å trene de små, men svært viktige, stabiliserende musklene. Hvis du istedet for brystpress trener push-ups i Multi Trainer med håndtakene nær bakken, får du en ustabil trening. Nå kreves det ikke bare en kraft rett ned for å utføre push-ups, men kroppen må også aktivere flere små stabiliseringsmuskler for å stabilisere hender, armer, skuldre og rygg og i riktig posisjon. Du trener fortsatt den samme øvelsen som i en maskin, men med mange flere aktive muskler. Samtidig aktiveres core-muskulaturen(i rygg og mage) i så og si alle øvelser. Treningen blir mindre fastlåst til monotone mekaniske bevegelser, og etterligner mer naturlige bevegelser som inkluderer balanse og koordinasjon. Resultatet er en mye sterkere og funksjonell kropp.

 

Trening med Multi Trainer betyr at du bruker din egen kroppsvekt som motstand når du utfører dine bevegelser. Det gjør treningen mer tilgjengelig og funksjonell. Multi Trainer er liten og lett å bære, slik at du alltid kan ha den med deg.


Manual på engelsk

 

 

 

Produktanmeldelse

  • Produktbild MultiTrainer Army (som TRX)
    2020-05-17
    Super
Vis alle anmeldelser
Vurder dette produktet. For produktspørsmål, kontakt vår kundeservice.
Angi vurdering (1-5): 


Legg igjen en anmeldelse

Relaterte

FitnessBall 75 cm
259kr

FitnessBall 75 cm

Ballen har en diameter fra 65-75 cm.Fitnessball gir mulighet for en rekke øvelser. Spesielt god...
Takmontering
259kr

Takmontering

Max 120 kg. Mål 200 x 200 mm. Mål mellom hull 148 mm.

Dokumentasjon

 
Videoklipp 1